Curly Secret-Flaxseed & Hemp seed Styling Gel 250 ml

149,00 kr.

Brand

Curly Secret

Beskrivelse

Flaxseed & Hemp Seed Styling Gel er formuleret til at nære og definere håret. På denne måde vil dine krøller være smukke i lang tid. Gelen er fri for protein og glycerin. Det betyder, at vores stylinggel med hørfrø og hampfrø er velegnet til næsten enhver hårtype.

Den koldpressede hampfrøolie nærer håret og holder det blødt. Desuden giver hørfrøene i hørfrø- og hampfrø Styling Gel en høj dosis E -vitamin. Dette hjælper med at definere krøllerne og giver håret en smuk glans. Det er ikke alt! Vi har tilføjet Slippery Elm og Marshmallow Root for fantastisk blød fornemmelse og fugt.

Anvendelse

Påfør en lille mængde ad gangen (afhængig af hårets længde og tykkelse) på fugtigt eller vådt hår. Lufttør eller brug en hårtørrer med Bouncy Curls diffuser og style håret som ønsket.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 250 g.

Ingredienser

Aqua, Xanthan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Althaea Officinalis Root Powder, Ulmus Rubra Powder, Linum Usitassimum Seed Powder, Cannabis Sativa Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Fragrance

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare