BETALING

 Bouncy Curls modtager betaling med Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay Visa, Visa debet, paypal og viabill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i Danske kroner og inkl. moms. Der kan eventuelt pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt, med mindre andet er aftalt. Fragtformen kan vælges i slutningen af betalingsforløbet. Vi accepterer betaling med Anyday. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem. Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.


 LEVERING

 Pakkerne sendes så hurtigt som muligt. priser kan variere alt efter hvilken leveringsform du vælger, fragtformen kan vælges i slutningen af betalingsforløbet. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. Er man ikke hjemme på det aftalte tidspunkt stilles varen på købers ansvar eller afleveres i nærmeste pakkeshop. Dine varer kan sendes med PostNord og du kan forvente en leveringstid på 1-3 hverdage. Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om af fragt leverandøren. 


VED SKADE

Vi skal hurtigt muligt modtage billeder af produktet i oprindelige emballage og med oprindeligt kassefyld. Derudover skal der tages billede af forsendelsesæsken hvor pakkelabel fremgår tydeligt.


ANNULLERING AF ORDRE

 Bouncy Curls tager forbehold for trykfejl, leverigssvigt samt udsolgte varer og kan annullere en ordre hvis det ikke er muligt at levere den ønskede varer. Kunden vil blive underrettet samt modtage betaling eller reservation af beløb retur.

 


REKLAMATIONSRET

 Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen. Dette gør du ved at sende os en mail på info@Bouncycurls.dk. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. Bouncy Curls vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

 

BouncyCurls

Ved bellahøj nord 7 st 3

2700 Brønshøj


RETURRET

 Der gives 15 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag du modtager ordren eller fra den dag du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange. Returneringsomkostninger skal du selv afholde og varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bouncycurls.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal varen sendes til:

 

Bouncy Curls

Ved bellahøj nord 7 st 3

 2700 BrønshøjVARENS STAND VED RETURNERING

 Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Det vil sige at du må undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug.

 Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.


TILBAGEBETALING

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

 KLAGEMULIGHEDER

 En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@bouncycurls.dk

 

 FORTROLIGHEDSPOLITIK

 Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.

Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.