Hvem er vi ?

Bouncy Curls er en dansk ejet webshop, der tilbyder et bredt udvalg af Curly Girl godkendte produkter til håret, som hele familien kan få glæde af. Vores vision er, at give vores kunder den bedste oplevelse med de lækreste produkter, hvor vores fokus er på effekt og kvalitet. Vores sortiment består blandt andet af unikke ingredienser, som er skabt til dig der, vil opnå sundere hår. Produkterne i vores webshop kan anvendes til alle hårtyper - også til dig der ikke følger curly Girl metoden. Vi sætter stor ære i at tilbyde vores kunder en fremragende service.


Historien bag Bouncy Curls

Historien bag Bouncy curls, startede da jeg som ung havde svært ved at acceptere mit - til tider - besværlige, krøllede hår. Det var altid en kamp at få redt håret og efterlod en smerte påført af den forbandede hårbørste, som hev håret til sig. Jeg begav mig til at glatte håret kontinuerligt i håbet om, at mit hår ville sidde nogenlunde tilfredsstillende. Men som mange af jer nok har oplevet, så blev håret ødelagt i det fugtige vejr. Jeg besluttede mig for at få håret permanent glattet, hvilket både resulterede i ekstremt hårtab og skadet hovedbund. Det blev en ond cirkel, da jeg stod tilbage med meget tyndt og slidt hår, og begav mig derefter ud i at prøve extensions og påsætningsmetoder, der kun gjorde det hele værre.

Min kamp mod psoriasis i hovedbunden har altid plaget mig, men blev værst i 2017, hvor jeg med lys og lygte søgte tips og tricks, for at kunne pleje håret tilbage til en sundere hovedbund og styrke håret. Her opdagede jeg både Curly Girl metoden, videoer og fora af afroamerikanske kvinder, der oplevede samme udfordringer, som jeg selv. 

Jeg fulgte deres anbefalinger ift hvilke produkter der var mest anvendelige, samt hvilke produkter/ingredienser man skulle afholde sig fra. Jeg kunne efter relativt kort tid se en ændring i mit hår. Takket være disse kvinder, har jeg nu endelig fået mine krøller tilbage samt sundere og stærkere hår og hovedbund. Jeg gjorde det derfor til min mission at viderebringe min viden og hjælpe alle I skønne mennesker, der har oplevet samme udfordringer. Jeg har derfor valgt at min egen webshop, hvor der er plads til alle hårtyper samt et fælleskab, hvor man kan finde råd og vejledning til produkterne samt fremgangsmåde.

” Med Bouncy curls ønsker jeg at skabe et univers hvor vi omfavner vores naturlige krøller og acceptere os selv som dem vi er

Dunya El Idrissi, grundlægger og CEO