Hvad er bowl method?

The bowl method "Skålmetoden" er en måde at style krøllet hår på. Den er bedst til personer med meget krøllet eller bølget hår, som ønsker at opnå bløde, løse krøller med masser af fugt volumen. Denne metode kan også bruges til at minimere frizz og refreshe håret uden at skulle vaske det.  Der er to måder man kan benytte skålmetoden på den første er ved at med en conditioner, men denne metode kan undlades hvis man blot ønsker at refreshe håret.Skålmetoden bruges til at style krøllet hår. Det er en fantastisk måde at få styr på dine krøller og holde friske i flere dage. Det er også en nem proces, som kræver redskaber der allerede findes hjemme.Her er hvordan:

  • Tag en dyb skål og fyld den med ca. 1/3 vand (afhængigt af hvor meget og hvor langt hår du har). Sørg for, at skålen ikke er for fuld! Du vil ikke have vand overalt. Find dine favorit produkter frem, jeg bruger selv en krøllecreme og en gel i denne proces.


  • Læg dit hår i blød i denne skål, vrid vandet ud af håret - jo flere gentagelser  jo bedre! Du skal ikke bekymre dig, hvis du får noget vand i ansigtet; prøv bare at lade være med at bevæge dig for meget, så du ikke spilder for meget ud på gulvet eller bordpladen nedenunder. Sørg for at kæmme dit hår med fingrene og put krøllecreme eller leave-in og tilføj lidt vand og vrid vandet af håret. Læg håret i blød i vandet igen og gentag processen med gele. Vrid vandet af håret og du er klar til den sidste del af styling. Her kan du bruge en Denman børste og føntørre med diffuser eller lufttørre håret.

Vi håber, at dette indlæg var nyttigt for alle vores læsere derude, som ønsker mere information om, hvordan man styler krøllet hår. Se også vores instagram profil hvor du finder how to videoer.