Aphogee-2 step protein treatment 473 ml

189,00 kr.
2 anmeldelser

Brand

Aphogee.

Beskrivelse

Denne hårkur er en absolut favorit og er egnet til alvorligt beskadiget, svagt, afbleget og varmebehandlet hår. Hårkuren kan også bruges som forbehandling op til farvning af hår. 

Anvendelse

Produktet skal påføres på rent fugtigt hår. Da produktet er flydende, er det en god ide med et håndklæde om skulderen for at beskytte dit tøj. Inddel håret i sektioner og fordel produktet lidt ad gangen her kan du bruge en engangshandske da produktet klistrer. Fordel produktet i hele håret og lad håret lufttørre eller brug en hårtørrer. Når produktet tørres ind i håret, bliver håret ekstremt hårdt. Du må IKKE kamme eller børste håret imens produktet er tørret og i håret. Når håret er hårdt og tørt skylles håret forsigtigt og grundigt med varmt vand for at fjerne overskydende protein. Påfør derefter ApHogee Balancing Moisturizer på hår og hovedbund. Lad det virke i 2 minutter, og skyl derefter grundigt.

Tip: For de bedste resultat opdel håret i små sektioner og påfør på fugtigt hår. Dæk skuldre med håndklæde. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 473 g.Ingredienser

Water (Aqua, Eau), Hydrolyzed Collagen, Citric Acid, Magnesium Sulfate, Imidazolidinone, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Phytantriol, Magnesium Carbonate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethylol Urea, Trimethylsiloxyamodimethicone, C11-15 Pareth-7, C12-16 Pareth-9, Glycerin, Trideceth-12, DMDM Hydantoin, Fragrance (Parfum), Linalool.


Kundeanmeldelser

Baseret på 2 anmeldelser
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
15. jan. 2023

Sandy
pengene værd
Jeg elsker denne proteinkur. Jeg har afbleget og farvet mit hår i årevis, og denne her proteinkur har gjort meget ved mit hår.
27. okt. 2022

Nanna
Bedste proteinkur til skadet hår.
Jeg må sige, at jeg er meget imponeret over dette produkt! Jeg har prøvet et par andre hårkure før, men ingen af dem har fået mit hår til at se så godt ud som dette. Mit hår krøller meget mere.