As I Am- Rice Water Conditioner 237ml

109,00 kr.

Brand

As I Am

Beskrivelse 

As I Am Rice Water Conditioner er en dybdevirkende balsam, der er specielt udviklet til at pleje og styrke krøllet hår. Beriget med nærende ingredienser som risvand, ekstrakter og olier, hjælper denne balsam med at genopbygge og hydrere håret, samtidig med at den efterlader det blødt, smidigt og glansfuldt. Denne Conditioner er velegnet til krøllet hår, da den tilfører intens næring, samtidig med at den styrker håret og mindsker risikoen for brud og skader. Den hjælper med at bevare og definere krøllernes naturlige mønster.

Anvendelse

Påfør en passende mængde As I Am Rice Water Conditioner i rent hår. Fordel balsammen jævnt i håret, koncentrer dig om længder og spidser. Lad balsammen virke i 3-5 minutter for at give de nærende ingredienser tid til at trænge ind i håret. Skyl grundigt med varmt vand. Style håret som ønsket.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 237 g.

Ingredienser

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Betaine, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Polyglyceryl-3 Betainate Acetate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Biotin, Ceramide Np, Phytosterols, Inositol, Copper Tripeptide-1, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cetyl Esters, C12-15 Alkyl Lactate, Lactic Acid, Lauramidopropyl Hydroxysultaine, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare