As I Am-Rice Water Micellar Shampoo 237 ml

129,00 kr.

Brand

As I Am

Beskrivelse

As I Am Rice Water Micellar Shampoo er en mild og nærende shampoo, der er specielt formuleret til at rense og pleje håret. Beriget med risvand og micellar teknologi, fjerner denne shampoo skånsomt snavs, urenheder og produktrester fra håret, samtidig med at den bevarer hårets naturlige olielag og fugtbalance. As I Am Rice Water Micellar Shampoo er ideel til krøllet hår, da den renser håret skånsomt uden at udtørre det eller beskadige krøllerne. Den efterlader håret rent, blødt og klar til efterfølgende pleje, samtidig med at den hjælper med at bevare krøllernes naturlige struktur og glans.

Anvendelse

Gør håret vådt med varmt vand. Påfør en passende mængde As I Am Rice Water Micellar Shampoo i håndfladerne. Massér forsigtigt shampooen ind i hovedbunden og håret for at danne et rigt skum. Skyl grundigt med varmt vand. Gentag processen om nødvendigt.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 237 g.

Ingredienser

Aqua/Water/Eau, Lauramidopropyl Hydroxysultaine, Betaine, Sodium Chloride, Oryza Sativa (Rice) Extract, Ceramide Np, Biotin, Phytosterols, Inositol, Copper Tripeptide-1, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Salicylate, Polyquaternium-10, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare