Bouncy Curls-Knot Teezer Brush 50 g

79,95 kr.

Brand

Bouncy Curls

Beskrivelse 

Giv dit hår mere definition med denne fleksible børste til krøller. Hvert række hjælper med at definere krøller og er designet til nemt at glide gennem hvert hårstrå. De faste, men fleksible børstehår på børsten glider let gennem dine krøller og eliminerer den daglige kamp og frustration med sammenfiltringer og knuder. Der medfølger en justerbar "klips" hvor du kan justere afstanden på rækkerne. Det ergonomiske greb gør det nemt at style med denne rejsevenlige børste, perfekt til brug på arbejdet, i skolen eller derhjemme.

Anvendelse

Sektioner dit hår i små sektioner, børst håret fra spidserne og arbejd stille og rolig op mod hovedbunden for ikke at knække håret. Når håret ikke længere filtrere og er fri for hårknuder kan du børste de små sektioner fra hovedbunden og ned mod spidserne hvor du ved hjælp af børstens håndtag drejer håret for, at danne krøller.

Tip: Start med at børste dit hår lodret for at minimere skader på dit hår. Når du har børstet dine hårknuder ud kan du børste dit hår vandret for definition.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 87 g.
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare