Camille Rose-Black Castor Oil + Chebe Repair Oil 59 ml

169,00 kr.

Brand

Camille Rose

Beskrivelse

Camille Rose Chebe Repair Oil er en eksklusiv blanding af nærende ingredienser, skabt specielt til at imødekomme behovene hos dem med krøllet hår. Beriget med den magiske Chebe-olie og en cocktail af essentielle næringsstoffer, denne olie trænger dybt ind i hårstråene for at genoplive, styrke og nære dine krøller indefra og ud.

Anvendelse

Brug dine fingerspidser til at massere olien ind i din hovedbund i blide, cirkulære bevægelser. Dette vil stimulere blodcirkulationen og fremme sund hårvækst, samtidig med at olien trænger dybt ind i hårstråene for at give intens næring. For endnu bedre resultater kan du pakke dit hår ind i et varmt håndklæde eller bruge en varm hætte for at åbne hårets skællag og forstærke oliens virkning.

Efter behandlingen kan du style dit hår som ønsket. Tilføj en lille mængde Camille Rose Chebe Repair Oil til dine håndflader og påfør den på dine færdige krøller for at tilføre en strålende glans og reducere frizz.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 59 g.

Ingredienser

Ricinus Communis (Black Castor) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Croton Zambesicus (Chebe) Powder, Phthalate Free Fragrance

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare