Curly secret- Curl Reviving Leave-in 236 ml

169,00 kr.

Brand

Curly secret

Beskrivelse 

Curly Secret Curl Reviving Leave-In er en forfriskende leave-in conditioner, der er specielt udviklet til at genoplive og definere krøller. Denne formel er beriget med fugtgivende ingredienser og lette olier, der arbejder sammen for at genoplive krøllerne, tilføre dem glans og reducere krus. Curl Reviving Leave-In er velegnet til krøllet hår, der har brug for fornyelse og definition. Denne leave-in conditioner hjælper med at genoplive krøllerne mellem hårvask, tilføre dem fugt og fremhæve deres naturlige tekstur. Den efterlader håret blødt, smidigt og defineret, hvilket resulterer i smukke og velplejede krøller.

Anvendelse

Efter hårvask og eventuel anvendelse af conditioner, påføres Curly Secret Curl Reviving Leave-In i fugtigt hår. Fordel produktet jævnt i håret, koncentrer dig om længder og spidser. Lad produktet blive i håret uden at skylle det ud. Style håret som ønsket.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 236 g.

Ingredienser

AQUA, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, COCOS NUCIFERA OIL, PVP, POLYQUATERNIUM-37, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PARFUM

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare