Curly Secret-Moisturizing Protection Spray Uv Blocker 100 ml

167,00 kr.

Brand

Curly Secret

Beskrivelse

Moisturizing Protection Spray er den bedste beskyttelsesspray! Den beskytter dit hår mod UV-stråling, klorid og varme, samtidig med at det holder dit hår fugtet. Den lette formel gør sprayen velegnet til enhver hårtype. Det vil ikke veje dit hår ned.

Moisturizing Protection Spray har en 3-i-1 formel. Selvfølgelig kan du bruge den som beskyttelsesspray eller primer, men du kan også bruge den i stedet for en leave-in. Dette er fantastisk til krøllede, fint eller  hår med lav porøsitet. En anden måde at bruge den på er som detangler. Sprayen giver en glidende følelse hvilke gør det nemt at rede hårknuder ud. Den kan også bruges til at refresh håret med mellem vaskedage også er det et plus at duften er fantastisk!

Anvendelse

Sprøjt den mængde, du har brug for, i dine håndflader eller direkte på dit hår. Påfør på vådt hår og fordel produktet med kamfingrene i dit hår. Følg op med en leave-in og gel, hvis det er nødvendigt for at style dit hår.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 100 g.

Ingredienser

Aqua, Quaternium-91, Behentrimonium Chloride, Myristyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive, Fragance, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-37, Nicotineamide, Tocopheryl Acetate, Caesalpinia Spinosa Fruit Pod Extract, Propylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract, Sodium Benzoate

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare