Curly Secret- Protein Shot Serum 50 ml

189,00 kr.

Brand

Curly secret

Beskrivelse

Curly Secret Protein Shot Serum er en intensiv behandling designet til at styrke og genopbygge håret. Denne serum har en letvægtsformel, der trænger dybt ind i hårfibrene for at fylde hårsækken og styrke hvert enkelt hårstrå. Formlen er beriget med proteiner, som hjælper med at genoprette hårets elasticitet og forbedre dets evne til at bevare fugt. Ved behov kan serummet også bruges efter påføring af gel for at øge holdet af krøllerne. Curly Secret Protein Shot Serum er velegnet til alle hårtyper, der har brug for ekstra styrke og pleje.

Anvendelse

Ryst flasken grundigt før brug. Spray 2-3 gange på vådt eller fugtigt hår, eller bland serummet med dit foretrukne stylingsprodukt. Brug en kam eller dine fingre til at fordele serummet jævnt i håret. Style håret som sædvanligt og lad det lufttørre.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 50 g.

Ingredienser

AQUA, PARFUM, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, POLYSORBATE 20, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SORBITAN CAPRYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, PROPANEDIOL, HYDROLYZED WHEAT STARCH, BENZOIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-37

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare