Ecostyle-Styling Gel Super Olive 10X 473 ml

49,00 kr.

Brand

Ecostyler

Beskrivelse

Ecostyler Gel Olive 10x er en prisvindende hårstyling gel, der er perfekt til at skabe holdbare frisurer. Denne gel er baseret på naturlige ingredienser og er specielt formuleret til at give maksimalt hold og kontrol til alle hårtyper, mens det samtidig plejer og beskytter håret. Gelen indeholder olivenolie, som er rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer, der hjælper med at beskytte og nære håret. Denne olie hjælper også med at reducere krus og giver en naturlig glans til håret.

Ecostyler Gel Olive 10 har en stærk holdbarhed, som holder frisuren på plads hele dagen uden at efterlade rester eller flager i håret. Gelen er let at påføre og kan bruges til at skabe forskellige frisurer, herunder krøller, bølger og sleek looks. Gelen er også fri for alkohol, sulfater og parabener, hvilket gør den egnet til alle hårtyper, selv til følsom hovedbund. Det er også en letvægtsformel, der ikke tynger håret ned. Ecostyler Gel Olive 10 er en pålidelig styling gel, der vil give dig maksimalt hold og kontrol til dine frisurer, samtidig med at det plejer og beskytter dit hår mod skader. Prøv det i dag og opdag skønheden ved naturligt stylende hår!

Anvendelse

Påfør en lille mængde ad gangen på vådt hår sektion for sektion, fra hovedbunden til spidserne. Lufttør eller brug en hårtørrer med diffuser og style håret som ønsket. Kan også anvendes i tørt hår.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 473 g.

Ingredienser

Water (Aqua), Carbomer, Triethanolamine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Synthetic Fluorphlogopite, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Polysorbate 20, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, PVP, Titanium Dioxide, Tin Oxide, Fragrance (Parfum), Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (17200)

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare