Ecostyle-KGF (Keratin Growth Factor) 473 g

89,00 kr.

Brand

Ecostyle

Beskrivelse 

EcoStyle Keratin Growth Factor er en avanceret formel, der er specielt designet til at styrke og fremme sund hårvækst. Denne formel indeholder en kombination af keratin, planteekstrakter og andre naturlige ingredienser, der arbejder sammen for at give dig et sundt og stærkt hår. Keratin er et naturligt protein, der er en vigtig byggesten i dit hår, og det er essentielt for at opretholde styrken og sundheden i dit hår. EcoStyler KGF indeholder en høj koncentration af keratin, som hjælper med at genopbygge håret og beskytte det mod skader. Udover keratin indeholder EcoStyler KGF også planteekstrakter, der er kendt for deres gavnlige virkninger på håret. Disse ingredienser hjælper med at øge blodcirkulationen i hovedbunden og forsyne hårrødderne med de nødvendige næringsstoffer og vitaminer. Dette kan forbedre sundheden i dit hår og hjælpe med at fremme hårvækst. EcoStyler KGF kan bruges til alle hårtyper og er ideel til personer, der ønsker at styrke deres hår og fremme sund hårvækst. Denne formel er fri for sulfater, parabener og silikone, hvilket gør den skånsom og ikke-skadelig for dit hår. Brug EcoStyler KGF til at opnå et sundt og stærkt hår med en naturlig glans og bevare det i lang tid.

Fordele

  • Panthenol og niacin styrker håret.

  • Indeholder ingredienser der fremmer hårets sundhed og tæthed (Klinisk bevist)

  • Ultra luksuriøs formel der bidrager til hold.

Hold

Max hold 10/10

Anvendelse

Vask dit hår med en shampoo og balsam, og tør det med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Tag en lille mængde EcoStyler KGF gel i håndfladen, og fordel det jævnt i dit hår, startende ved rødderne og arbejd det ud til spidserne. Brug en kam eller fingrene til at style dit hår som ønsket. EcoStyler KGF gel giver en stærk hold, så du kan forme og style dit hår i mange forskellige frisurer.Lad dit hår lufttørre eller brug en diffuser på en hårtørrer for at tørre det hurtigere. Når dit hår er helt tørt, kan du bruge lidt mere EcoStyler KGF gel for at forbedre stilen eller for at tæmme eventuelle flyvsk hår. EcoStyler KGF gel kan bruges på både tørt og fugtigt hår, og kan styles på mange forskellige måder. Det er også velegnet til alle hårtyper og kan bruges til at fremme sund hårvækst og styrke håret over tid.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 473 g.

Ingredienser

Water (Aqua), sh-Polypeptide-3, Biotin, Panthenol, Niacin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Arnica Montana (Mountain Daisy) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lamium Album (White Nettle) Extract, Pinus Sylvestris (Pine) Leaf Extract, Nasturtium Officinale (Watercress) Flower/Leaf Extract, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Glycerin, Carbomer, PVP, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxymethylglycinate, Mica, Titanium Dioxide, Tin Oxide, Triethanolamine, Fragrance (Perfume), Limonene, Lilial, Linalool


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare