Innersense-I create Definition 177 ml

Fra 129,00 kr.

Brand

Innersense

Beskrivelse

Trænger du til at skabe definition, kontrol og utrolig volume i dine krøller eller bølger? Så skal du prøve Innersense I Create Definition – det ultimative produkt til at frigøre din hår's potentiale og omdefinere dit forhold til smukt hår. Innersense I Create Definition er mere end bare en skum – det er en magisk eliksir, der bringer dine krøller til live. Med en formel, der er skabt med omhu og næring, er dette produkt en fejring af naturlig skønhed og individuel stil. Uanset om du har bølger, krøller eller frizz, vil dette produkt hjælpe med at omdefinere og forvandle dit hår til smukt definerede lokker. Denne skum har et stærkt hold og hjælper derfor med at holde på frisuren i længere tid.

Anvendelse

Ryst flasken godt for at blande ingredienserne, og dosér en passende mængde I Create Definition. Mængden afhænger af dit hår og den ønskede stil. Start med en lille mængde og tilføj mere efter behov. Fordel produktet jævnt i dine hænder og arbejd det ind i dit fugtige eller våde hår, primært fra midten til spidserne. Brug ikke for meget produkt ved rødderne for at undgå produkt på din hovedbund. 

 Lad dit hår tørre naturligt for at fremhæve krøller eller brug en diffuser for ekstra volumen og definition. Når dit hår er tørret og stylet, kan du med fordel bruge lidt i create shine, daily active serum eller din yndlings olie til at bryde "casten" i håret så krøllerne føles bløde. Ønskes mere volume kan du med fordel bruge bamboo børsten til at skabe fylde i håret og separere krøllerne.

Tip: For bedste resultat brug sammen med i create volume

Størrelse
70 ml 177 ml
Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 177 g.

Ingredienser

Water, Sucrose, Pullulan, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin* Caprylyl/Capryl Glucoside, Galactoarabinan, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sodium Levulinate, Citric Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Sodium Gluconate, Phospholipids, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium Benzoate, Caryocar Brasiliense (Pequi) Fruit Oil, Linalool†. *Certified Organic †A natural component of essential oils *Certified Organic †A natural component of essential oils

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare