Mielle-Oats & Honey Soothing Hair Balm 177 ml

139,00 kr.

Brand

Mielle

Beskrivelse

Din hårplejerutine slutter ikke med shampoo og balsam. Vi introducerer Mielle's Oats & Honey Hair Balm, en let, der er perfekt til at udglatte frizz i håret! Oats & Honey Hair Balm er specielt designet til en følsom hovedbund, og den fugter, blødgør og glatter krusninger. Denne balm er designet til at pleje og beskytte krøllet hår. Den indeholder naturlige ingredienser såsom havre og honning, som er kendt for at give fugt og næring til håret.

Anvendelse

Start med nyvasket, fugtigt hår. Tag en passende mængde af produktet og fordel det i dine hænder.

Gnid dine hænder sammen og påfør balmen jævnt i håret, fokuser især på spidserne. Style dit hår som ønsket, enten ved at lade det lufttørre eller ved at bruge en diffuser eller en føntørrer med en diffuser-tilsats. Du kan også bruge Mielle-Oats & Honey Soothing Hair Balm som en efterbehandlingsbehandling på tørt hår for at give ekstra fugt og kontrol.

Bemærk: Brug ikke for meget produkt, da det kan gøre dit hår tungt eller fedtet. Start med en lille mængde og tilføj mere efter behov.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 177 g.

Ingredienser

Water (Aqua, Eau), Propanediol, Cetyl Alcohol, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Glycerin, Fragrance (Perfume), Avena Sativa (Oat) Seed Extract, Hydroxyethylcellulose, Cetrimonium Chloride, Honey (Mel, Miel), Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerin, Glycereth-2 Cocoate, Dipropylene Glycol

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare