Mielle-Sea Moss Anti-Shedding Leave-in Conditioner 235 ml

149,00 kr.

Brand

Mielle

Beskrivelse

Mielle Sea Moss Anti-Shedding Leave-in Conditioner er en letvægtsbalsam, som er specielt formuleret til at styrke og beskytte krøllet hår. Den indeholder en blanding af naturlige ingredienser, herunder irsk mos, bambusekstrakt og aloe vera juice, der arbejder sammen for at forbedre hårets struktur og sundhed. Irsk mos er en af hovedingredienserne i Mielle-Sea Moss Anti-Shedding Leave-in Conditioner, og det er kendt for sine styrkende egenskaber. Det indeholder en høj koncentration af mineraler, herunder jern, magnesium og kalium, som er vigtige for at opretholde et sundt hår. Bambusekstrakt er også rig på mineraler og er kendt for at styrke håret og øge dets modstandsdygtighed mod brud. Aloe vera juice tilføjer yderligere fugt til håret og er kendt for at berolige og beskytte hovedbunden. Mielle-Sea Moss Anti-Shedding Leave-in Conditioner er en ideel leave-in balsam for krøllet hår, der lider af hårtab eller brud. Det er også en perfekt balsam for dem, der ønsker at styrke og beskytte deres hår mod fremtidigt hårtab.

Anvendelse

For at anvende Mielle-Sea Moss Anti-Shedding Leave-in Conditioner, påføres en passende mængde i rent hår . Fordel balsammen jævnt i håret ved at arbejde det ind i håret med fingrene eller en bredtandet kam. Lad balsammen sidde i håret og tør det ikke ud. Style som ønsket. Brug efter behov for at opretholde hårets sundhed og styrke.


Med Mielle-Sea Moss Anti-Shedding Leave-in Conditioner kan du have sundt og stærkt hår, der er mindre tilbøjeligt til at falde ud eller bryde.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 235 g.

Ingredienser

Water (Aqua, Eau), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Algae Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Chondrus Crispus (Irish Moss) Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Panthenol, Oat Seed Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Allantoin, Butylene Glycol, Lamium Album Flower Extract, Pinus Sylvestris Cone Extract, Arctium Lappa Root Extract, Rosemarinus Oficinalis Leaf Extract, Hedera Helix Wood Extract, Arnica Montana Flower Extract, Allium Sativum Bulb Extract, Fragrance (Parfum), Citric Acid

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare