Mielle-Sea Moss Gel Hair Masque 235 ml

157,00 kr.

Brand

Mielle

Beskrivelse

Sea Moss Gel Hair Masque er en hårmaske, der er specielt udviklet til at give ekstra pleje og fugt til krøllet hår. Den indeholder en blanding af naturlige ingredienser, inklusiv havmose, som er rig på mineraler og vitaminer, der hjælper med at styrke håret og forbedre dets sundhed. Denne gel hårmaske er særligt egnet til krøllet hår, da den hjælper med at forbedre hårets elasticitet og definerer krøllerne. Masken giver også håret en dyb fugtbehandling, som gør det blødt og mere håndterbart.

Anvendelse

For at anvende Sea Moss Gel Hair Masque, skal du først vaske håret med shampoo og skyl det grundigt. Påfør en passende mængde af masken i håret og fordel det jævnt med fingrene, fokuser særligt på spidserne. Lad masken sidde i håret i 15-20 minutter og skyl det grundigt med vand.

Sea Moss Gel Hair Masque er en fantastisk hårmaske til krøllet hår, der har brug for ekstra fugt og pleje. Det vil efterlade dit hår sundt, glat og glansfuldt, og det vil også hjælpe med at definere dine krøller for et mere defineret og levende look. Brug masken en gang om ugen eller efter behov for at opnå de bedste resultater.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 235 g.

Ingredienser

Water (Aqua, Eau), Glycerin, Polyquaternium-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-37, Cetrimonium Chloride, Fragrance (Parfum), Chondrus Crispus (Irish Moss) Extract, Hydrolyzed Algae Extract, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) Fruit Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Panthenol, Avena Sativa (Oat) Seed Extract, Citric Acid, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare