Not Your Mother's-Matcha Green Tea & Wild Apple Blossom Conditioner 450 ml

159,00 kr.

Brand

Not your mother's

Beskrivelse

Not Your Mother's Matcha Green Tea & Wild Apple Blossom Conditioner er en hårplejeconditioner, der er designet til at pleje og nærer håret. Denne balsam indeholder en unik blanding af naturlige ingredienser, herunder matcha grøn te og vild æbleblomst, der arbejder sammen for at give dit hår den nødvendige fugt, næring og beskyttelse. Matcha grøn te er kendt for sine antioxidante og astringerende egenskaber, der hjælper med at rense hovedbunden og styrke håret. Vild æbleblomst er rig på vitaminer og mineraler, der nærer og beskytter håret mod miljømæssige skader og forbedrer hårets sundhed og glans.Not Your Mother's Matcha Green Tea & Wild Apple Blossom Conditioner er en let formuleret balsam, der efterlader håret blødt, glat og nemt at style. Den kan anvendes efter shampoo og er velegnet til alle hårtyper.

Anvendelse

For at bruge denne balsam, skal du starte med at vaske dit hår med shampoo. Når du er færdig med at skylle shampooen ud, skal du påføre en passende mængde af Matcha Green Tea & Wild Apple Blossom Conditioner i dit hår. Fordel balsamen jævnt i hele håret, og lad den virke i 2-3 minutter, så de aktive ingredienser kan trænge ind i håret. Skyl derefter håret grundigt med vand og style som ønsket. Med regelmæssig brug af denne conditioner, vil dit hår føles sundere og mere glansfuldt. Not Your Mother's Matcha Green Tea & Wild Apple Blossom Conditioner er fri for sulfater, parabener og farvestoffer, og er et fantastisk valg til at opretholde sundt og smukt hår.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 450 g.

Ingredienser

WATER (AQUA), CETEARYL ALCOHOL, FRAGRANCE/PARFUM, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, QUATERNIUM-80, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ALMOND) OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF POWDER, MALUS DOMESTICA FRUIT EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare