Not Your Mother's-Royal Honey & Kalahari Desert Melon Conditioner 473 ml

159,00 kr.

Brand

Not Your Mother's

Beskrivelse 

Royal Honey & Kalahari Desert Melon Conditioner er en balsam specielt udviklet til krøllet hår. Den indeholder en blanding af naturlige ingredienser, inklusiv royal honey og kalahari desert melon, der giver ekstra fugt og pleje til håret. Denne balsam er ideel til krøllet hår, da den hjælper med at definere krøllerne og tilføjer fugt til håret for at bekæmpe frizz. Den indeholder også keratin, som styrker og beskytter håret mod skader.

Anvendelse

Påfør en passende mængde af balsammen i håret og fordel det jævnt med fingrene, fokuser særligt på spidserne. Lad balsammen sidde i håret i et par minutter og skyl det grundigt med vand. Denne balsam er en fantastisk balsam til krøllet hår, der har brug for ekstra fugt og pleje. Den vil efterlade dit hår sundt, blødt og glansfuldt, mens det samtidig definerer og holder dine krøller på plads. Brug den som en del af din daglige hårplejerutine for at opnå de bedste resultater.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 473 g.

Ingredienser

WATER (AQUA), CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HONEY, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON SEED) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, QUATERNIUM-80, HYDROXYETHYLCELLULOSE, FRAGRANCE (PARFUM), PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare