Not Your Mother's-Royal Honey & Kalahari Desert Melon Shampoo 473 ml

159,00 kr.

Brand

Not your mother's

Beskrivelse

Not Your Mother's Royal Honey & Kalahari Desert Melon shampoo  er designet til at fugte og beskytte tørt, beskadiget og kruset hår. Denne shampoo indeholder fantastiske ingredienser, herunder royal honey og kalahari desert melon. Royal honey er kendt for sine helende og fugtgivende egenskaber og hjælper med at reducere skader på håret. Kalahari desert melon er rig på vitaminer og antioxidanter, der hjælper med at beskytte håret mod miljømæssige skader og forbedre hårets sundhed og glans. Not Your Mother's Royal Honey & Kalahari Desert Melon shampoo renser håret skånsomt. Denne shampoo er velegnet til alle hårtyper og er fri for parabener, sulfater, silikoner og farvestoffer og efterlader dit hår sundt, glansfuldt og nemt at style.

Anvendelse

For at få det bedste resultat med Repair & Nourish Shampoo, anbefales det at følge nogle simple trin. Begynd med at gøre dit hår vådt og påfør en passende mængde af shampooen i din håndflade. Fordel shampooen jævnt i hele dit hår, og massér den forsigtigt ind i hovedbunden, indtil der dannes skum. Lad shampooen sidde i håret i nogle minutter, så de aktive ingredienser kan trænge ind og nære håret. Skyl derefter dit hår grundigt med rigeligt vand, indtil al shampooen er væk. Repair & Nourish Shampoo er formuleret til daglig brug og er mild nok til at anvendes regelmæssigt. For det bedste resultat anbefales det at bruge Repair & Nourish Conditioner efter shampooen. Conditioneren er specielt udviklet til at hjælpe med at genopbygge skadet hår og give næring til hovedbunden. Efter brug af både shampoo og conditioner, vil dit hår føles sundere, stærkere og mere glansfuldt. De aktive ingredienser i denne hårplejeserie, såsom arganolie og keratin, hjælper med at reparere skadet hår og give det den nødvendige fugt og næring. Med regelmæssig brug vil dit hår blive mere modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger og fremstå smukt og glansfuldt.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 473 g.

Ingredienser

ATER (AQUA), SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HONEY, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON SEED) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-10, QUATERNIUM-80, FRAGRANCE (PARFUM), PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare