Not Your Mother's-Tahitian Gardenia Conditioner 450 ml

159,00 kr.

Brand

Not your mother's

Beskrivelse

Forkæl dit hår med Not Your Mother's Tahitian Gardenia Conditioner, der er designet til at tilføre en eksotisk duft og intens fugt. Denne balsam er beriget med essensen af Tahitian gardenia-blomster, hvilket giver dit hår en luksuriøs behandling. Den unikke formel virker for at gøre dit hår silkeblødt, håndterbart og delikat parfumeret med aromaen af tropiske blomster.

Anvendelse

Efter brug af Tahitian Gardenia Shampoo, påfør en generøs mængde conditioner på vådt hår. Fordel conditioner jævnt i længderne, og brug en bredtandet kam til at gennemkæmme håret for at sikre optimal absorption. Lad balsamen virke i et par minutter for optimal fugtophævelse, og skyl derefter grundigt med varmt vand.

Not Your Mother's Tahitian Gardenia Conditioner er nøglen til at opnå en silkeblød og velplejet manke, beriget med duften af Tahitian gardenia-blomster. Oplev luksus i hver strå med denne eksotiske balsam, der løfter din hårplejerutine til nye højder.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 450 g.

Ingredienser

WATER (AQUA), CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, GARDENIA TAITENSIS FLOWER EXTRACT, QUATERNIUM-80, PPG-3 BENZYL ETHER ETHYLHEXANOATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, FRAGRANCE (PARFUM), PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare