Olaplex-Volumising Blow Dry Mist 150 ml

259,00 kr.

Brand

Olaplex

Beskrivelse

Dette fantastiske produkt er en game-changer for krøllet hår, idet det kombinerer de magiske kræfter fra Olaplex med den skønhed, volumen og glans, vi længes efter i vores krøller. Olaplex Volumising Blow Dry Mist er mere end bare en almindelig spray. Det er en banebrydende formel, der giver liv til dine krøller ved at tilføje volumen, glans og beskyttelse. Denne spray beskytter både for varme og for luftfugtighed. Den indeholder Olaplex's unikke bond building teknologi, der styrker og reparerer hårets struktur, hvilket er afgørende for krøllet hår, der er tilbøjeligt til tørhed og skader. 

Anvendelse

Begynd med let fugtige krøller, gerne efter en skånsom vask og pleje med balsam. Krøllet hår er mest modtageligt for produkter, når det er lidt fugtigt.

Ryst flasken grundigt for at blande ingredienserne, og sprøjt en jævn mængde Olaplex Volumising Blow Dry Mist over dine krøller. Fokusér især på hårrødderne og de områder, hvor du ønsker ekstra volumen og glans. Du vil bemærke, at misten er let og ikke-klæbende, hvilket er afgørende for krøllet hår. Nu er det tid til at style dine krøller som ønsket. Brug en diffuser-tilsats på din føntørrer for at bevare krøllens naturlige struktur og samtidig tilføje fantastisk volumen. Olaplex Volumising Blow Dry Mist fungerer som en varmebeskyttelse, hvilket er vigtigt for at beskytte dine smukke krøller mod skader. Når dine krøller er tørret, vil du opleve den utrolige forskel. Du kan bruge en afrobørste der løfter hårrødderne og dermed giver et fyldigere look.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 150 g.

Ingredienser

Water (Aqua/Eau), Phyllostachys Bambusoides Excract, Pisum Sativum (Pea) Peptide, Maltodextrin, Maltodrextrin/VP Copolymer, PVP, Polysorbate 20, Fragrance (Parfum), Artocarpus Heterophyllus Fruit Extract, Sodium Benzonate, Bis- Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Sodium Metabisulfite, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lactobacillus Ferment, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamon, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare