Pretty curly girl-Flaxseed Styling Foam 150 ml

189,00 kr.

Brand

Pretty Curly Girl 

Beskrivelse 

Pretty Curly Girl Flaxseed Styling Foam er et letvægts skum, der er specielt udviklet til at definere og forme krøller uden at tynge dem ned. Denne skum er beriget med hørfrø, der hjælper med at hydrere, styrke og fremhæve krøllerne, samtidig med at den reducerer krus og frizz. Flaxseed Styling Foam er ideel til krøllet hår, da den giver definition, volumen og hold, samtidig med at den bevarer hårets naturlige bevægelse og fleksibilitet. Den efterlader håret blødt, glansfuldt og frizz-frit, hvilket resulterer i smukke og veldefinerede krøller.

Anvendelse

Ryst flasken godt for at aktivere skummet. Påfør en passende mængde Pretty Curly Girl Flaxseed Styling Foam i håndfladerne. Fordel skummet jævnt i fugtigt hår, koncentrer dig om længder og spidser. Style håret som ønsket ved at scrunching eller finger-kamme det for at fremhæve krøllerne. Lad håret lufttørre eller brug en diffuser for at fremhæve krøllernes naturlige tekstur.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 150 g.

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine,Althaea Officinalis Root Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare