Pretty Curly Girl- Flaxseed Styling Serum 250 ml

189,00 kr.

Brand

Pretty curly girl

Beskrivelse

Oplev en ny standard inden for styling med Pretty Curly Girl Flaxseed Styling Serum, skabt specielt til krøllede og bølgede hårtyper. Denne unikke formel er beriget med naturlige olier og især flaxseed, der arbejder i harmoni med dine krøller for at give definition, bekæmpe kruset hår og efterlade håret smukt glansfuldt. Pretty Curly Girl Flaxseed Styling Serum er skabt uden skadelige ingredienser og er det ideelle valg for dem, der følger curly girl metoden og som ønsker at style deres krøller med kærlighed til sundt og velplejet hår.

Anvendelse

Påfør en passende mængde serum på vådt hår efter vask og fordel det jævnt fra rødderne til spidserne. Arbejd produktet ind i håret ved at kramme eller definere individuelle krøller med fingerspidserne for at fremhæve deres naturlige form. Lad krøllerne enten lufttørre for en naturlig finish eller brug en diffuser for at accelerere processen og forstærke definitionen. Brug serummet dagligt mellem hårvaskedage for at genopfriske og opretholde fugtbalancen i dine krøller.

Pretty Curly Girl Flaxseed Styling Serum er nøglen til smukke og definerede krøller, der gløder af sundhed hver dag. Forkæl dine krøller med naturlige olier og nyd styling med omtanke for et sundere hårlook.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 250 g.

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Benzyl Alcohol, Parfum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Linum Usitatissimum Seed Extract (Flaxseed), Sorbic Acid, Limonene, Linalool, Xanthan Gum, Citronellol, Citral, Althaea Officinalis Root Extract (Marshmallow), Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract (Almond)

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare