Pretty Curly Girl-Peppermint Clean Shampoo 250 ml

145,00 kr.

Brand

Pretty Curly Girl

Beskrivelse

Denne proteinfrie skummende shampoo er formuleret med en skånsom rens til at rense din hovedbund og hår uden at fjerne dit hår's naturlige olier. Beriget med pebermynteolie, tea tree -olie og den unikke formel PreBIULIN FOS som styrker og beskytter din hovedbund, så skadelige mikroorganismer ikke kan trænge igennem. Derudover er PreBIULIN FOS med til at hjælpe med irritation i hovedbunden som tørhed, kløe og skæl. Den prikkende effekt øger blodcirkulationen til hovedbunden for at skabe et sundere miljø for hårvækst.

Anvendelse

Brug en gang om ugen og påfør en passende mængde i hovedbunden. Masser produktet i hovedbunden og lad produktet selv arbejde sig ned gennem hårlængden, fordel produktet i håret med fingrene eller en kam og lad det virke imellem 1-2 minutter. Skyl derefter håret grundigt og Følg op med en fugtgivende balsam eller maske.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 200 g.

Ingredienser

Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Cichorium Intybus Root Extract, Inulin, Mentha Piperita Oil (Peppermint oil), Cellulose Gum, Fructose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Tea Tree), Cellulose, Glucose, Limonene

 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare