Pretty Curly Girl-Protein Rosemary Hydrosol 150 ml

159,00 kr.

Brand

Pretty curly girl

Beskrivelse

Væk liv i dine krøller med Pretty Curly Girl Protein Rosemary Hydrosol - et naturligt middel designet til at forbedre hårvækst og bevare en sund hovedbund. Beriget med rosmarin fremmer dette hydrosol forbedret blodcirkulation til hårfolliklerne og fungerer som en kraftfuld antioxidant, hvilket reducerer inflammation på hovedbunden. Det er en holistisk tilgang til at opnå sundt, livligt hår, der begynder med en næret og afbalanceret hovedbund. Infunderet med protein plejer dette hydrosol ikke kun dine krøller, men styrker dem også indefra.

Vigtige Fordele:

Fremmer Hårvækst: Rosmarins naturlige egenskaber stimulerer blodgennemstrømningen til hårfolliklerne og fremmer sund og robust hårvækst.

Hovedbundens Sundhed: Fungerer som en antioxidant for at reducere inflammation på hovedbunden og skabe en optimal miljø for overordnet hårpleje.

Proteinindhold: Beriget med protein for at give styrke og modstandsdygtighed til dine krøller, hvilket forbedrer deres naturlige skønhed.

Anvendelse

Efter hårvask, spray rigeligt Protein Rosemary Hydrosol på fugtigt hår og fordel det jævnt fra rødderne til spidserne. Brug en bredtandet kam eller dine fingre til forsigtigt at gennemkæmme håret, så hydrosolen kan trænge ind og nære. Style håret som ønsket eller lad det lufttørre for at bevare den naturlige definition og fugtighed. Brug hydrosolen dagligt mellem hårvask for at genopfriske og opretholde fugtbalancen i dine krøller.

Omfavne naturens kraft med Pretty Curly Girl Protein Rosemary Hydrosol - et dagligt ritual for at fremme hårvækst, vedligeholde hovedbundens sundhed og styrke dine smukke krøller.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 150 g.

Ingredienser

Rosmarinus Officinalis Leaf Water, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Quinoa, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare