Pretty Curly Girl-Reset Shampoo 250 ml

103,00 kr.

Brand

Pretty Curly girl

Beskrivelse

Dette produkt er en shampoo der indeholder sulfater til at fjerne al silikoneopbygning. Det er produktet til dig der gerne vil starte på curly girl metoden og dermed rense dit hår frit for alle de ingredienser der ikke er godkendte. Denne reset-shampoo (med sulfater, men uden silikoner) fjerner ikke-vandopløselige silikoner, der samler sig fra håret som det første trin i Curly girl metoden. Denne shampoo kan også bruges til at rense hår, når der bruges et ikke Curly girl godkendt produkt da denne shampoo nulstiller dit hår. Du kan dermed starte Curly girl metoden med rent hår. Denne shampoo Indeholder hydrolyseret kollagen og kamilleekstrakt, for smidighed og glans.

Anvendelse

Påfør en passende mængde af produktet i vådt hår og masser hovedbunden med fingerspidserne. Fordel produktet i håret med fingrenene eller en kam. Skyl derefter håret grundigt. Følg op med en balsam.

Tilbehør
Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 250 g.

Ingredienser

Aqua, SLS, Sodium Chloride, Chamomilla Recutita Flower Extract (Camomile), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Collagen (Protein), PEG-4 Rapeseedamide

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare