Shea Moisture-Coconut & Hibiscus Curl And Shine Masque 326 ml

149,00 kr.

Brand

Shea Moisture

Beskrivelse

Shea Moisture Coconut and Hibiscus Masque er en dybdevirkende hårmaske, der er specielt formuleret til at reparere, styrke og genoplive tørt og beskadiget hår. Den er beriget med naturlige ingredienser såsom sheasmør, arganolie og kokosolie, der tilfører næring og fugt til håret. Denne hårmaske hjælper med at genopbygge hårets struktur, så det ser sundt og glansfuldt ud. Sheasmør er kendt for sine fugtgivende egenskaber, mens arganolie er rig på antioxidanter og vitaminer, der beskytter håret mod skader fra frie radikaler. Kokosolie trænger dybt ind i håret og hjælper med at genoplive tørt og skadet hår.

Anvendelse 

Først skal håret vaskes med shampoo og balsam for at fjerne snavs fra håret. Påfør derefter en passende mængde maske på det fugtige hår, og fordel det jævnt fra rod til spids. Lad masken sidde i håret i 10-15 minutter, og skyl derefter grundigt med varmt vand. For de bedste resultater anbefales det at bruge denne hårmaske en gang om ugen.

Shea Moisture Coconut and Hibiscus Masque er et fantastisk valg for dig, der ønsker at genoplive tørt og beskadiget hår. Den er velegnet til alle hårtyper og kan bruges til at forbedre hårets sundhed og udseende. Den er også fri for skadelige kemikalier, der kan skade eller udtørre håret.


Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 326 g.

Ingredienser

Water, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin (Vegetable), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter* ♥, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Panthenol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Fragrance, Silk Powder, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil, Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Extract, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Tocopherol, Hydrolyzed Soy Protein, Maltodextrin, Behentrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare