Shea Moisture-Low Porosity Weightless Hydrating Shampoo 384 ml

139,00 kr.

Brand

Shea Moisture

Beskrivelse

Shea Moisture Low Porosity Weightless Hydrating Shampoo er en unik og innovativ shampoo, der er specielt formuleret til at pleje og rengøre hår med lav porøsitet. Den lette formel er beriget med naturlige ingredienser, der effektivt renser hår og hovedbund uden at tynge det ned. Shampooen indeholder en blanding af Baobab-olie og Tea Tree-olie, der hjælper med at afbalancere og genopbygge hårets struktur og fugtniveau. Baobab-olie er kendt for sine dybt penetrerende egenskaber, der trænger ind i hårstråene og hjælper med at genopbygge håret indefra. Tea Tree-olie er kendt for sine antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, der renser og beskytter hovedbunden mod irritation og infektioner. Shea Moisture Low Porosity Weightless Hydrating Shampoo er fri for sulfater, parabener og phthalater og er derfor velegnet til alle hårtyper, især hår med lav porøsitet. Shampooen er også pH-balanceret og hjælper med at regulere hovedbundens pH-niveau, hvilket resulterer i sundt og glansfuldt hår. Den lette konsistens af Shea Moisture Low Porosity Weightless Hydrating Shampoo gør det nemt at fordele produktet i håret og skylle det ud igen uden at efterlade rester eller ophobninger. Shampooen hjælper også med at forberede håret på efterfølgende pleje og stylingprodukter, så du kan opnå den ønskede stil med lethed. Prøv Shea Moisture Low Porosity Weightless Hydrating Shampoo i dag og oplev den optimale rensning og pleje af dit hår, der efterlader det sundt, glansfuldt og let at style.

Anvendelse

Start med at gennemvåde dit hår med varmt vand. Påfør en passende mængde Shea Moisture Low Porosity Weightless Hydrating Shampoo i håret og massér produktet grundigt ind i håret indtil det skummer op. Skyl shampooen grundigt ud af håret. Gentag processen om nødvendigt for at opnå den ønskede renseeffekt.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 384 g.

Ingredienser

WATER (EAU), COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN (VEGETABLE/VƒGƒTALE), SODIUM LAUROYL ISETHIONATE, SODIUM CHLORIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER* ♥, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PANTHENOL, COCONUT ACID, POLYQUATERNIUM_10, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, MENTHOL, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, CITRIC ACID, CAPRYLIC ACID, CAPRIC ACID, LAURIC ACID, SODIUM ISETHIONATE, SODIUM METHYLTAURATE, SODIUM ACETATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM PHYTATE, SODIUM BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM)

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare