Intet billede

Shea Moisture-Raw Shea Butter Extra Moisture Detangler 237 ml

129,00 kr.

Brand

Shea Moisture

Beskrivelse 

Gør denne SheaMoisture Raw Shea Butter detangler til en fast del af din hårplejerutine. Denne lette SheaMoisture detangler er designet til at maksimere håndterbarheden for 3A til 4C hårtyper og giver den helt rigtige mængde af glidende konsistens, der hjælper med at frigøre de genstridige hårknuder der kan tage for meget af din stylingstid efter shampoo. Takket være en fantastisk kombination af hårvenlige ingredienser fungerer denne detangler på både vådt hår og tørt hår. Brug den til hurtigt at minimere brud når du reder dit hår. Det kan også bruges til at booste og styrke hårsækkene der er svækket af farvebehandlinger, permanentvæske og varmestylingsværktøjer. Formuleret med certificeret økologisk rå Sheasmør og naturlige botaniske ingredienser til at blødgøre, pleje og forny beskadiget hår.

Anvendelse

Pre-poo: Påføres i håret inden bad for at rede hårknuder ud.

Leave-in Detangler: Fordeles jævnt gennem håret og fortsæt med at style som normalt. Denne leave-in kan bruges på både tørt og vådt hår Følg op med dit foretrukne stylingsprodukt til krøller.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 237 g.

Ingredienser

Glycerin (Vegetable), Water, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Ulmus Fulva (Slippery Elm) Bark Extract, Panthenol, Fragrance (Essential Oil Blend

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare