Æblecidereddike rens

Acv rens er en vidunderlig måde at rense dit hår på, men har du nogensinde undret dig over, hvordan du skyller det uden at beskadige håret med kemikalier og ødelægge dit hårs naturlige pH-balance? At skylle dit hår med eddike eller ACV har længe været anbefalet, men er der et andet alternativ? Denne artikel vil udforske fordelene ved æblecidereddike og ACV.

acv skyl håret

ACV er lavet af fermenterede æbler, hvilket giver den rensende egenskaber. De vigtigste aktive komponenter i æblecidereddike er eddikesyre og æblesyre, som gør det til et meget godt rensemiddel til hår. ACV er meget mild sammenlignet med andre shampoo og rensemidler, der kan få dit hår til at blive tørt og beskadiget. 

En anden plusside ved at bruge æblecidereddike på dit hår er, at det er meget billigt sammenlignet med mange andre typer af dybderens. Det giver også dit hår den "naturlige" glans, som mange mennesker ønsker. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du skyller dit hår med ACV.

Så hvordan skyller du dit hår med ACV? 

For den bedste og nemmeste påføring kan du hælde ACV i en sprayflaske og spray håret med ACV. Brug derefter en badehætte til at forsegle dit hår for at sikre, at der ikke slipper fugt ud. Lad dit hår tørre naturligt og style som du plejer.


Hvis du ønsker at komme lidt af med duften af ACV, kan du starte med at rense dit hår med din shampoo eller vaskebalsam

Dernæst kan du skylle dit hår med varmt vand, men kun i et par sekunder, så meget som du har brug for at fjerne overskydende eddike. Tag derefter din yndlingshårbørste og børst langsomt gennem dit hår, og sørg for at skylle hver del af håret grundigt. Sørg for at skylle hver børste separat for at sikre, at der ikke er spor af eddike tilbage. Skyl dit hår grundigt og lad det lufttørre.

Hvis du har ekstremt fedtet hår, eller hvis du bare ikke kan lide at vaske dit hår, kan du springe shampoo delen over og gå direkte til eddiken. Hæld blot noget æblecidereddike på dit hår. Skyl derefter dit hår som normaltDu vil mærke en forskel i dit hårs tekstur, da det bliver renere og mindre fedtet.

Der er mange ting, du kan gøre med æblecidereddike på dit hår, eller med ACV generelt. Det er et naturligt produkt, så der er ingen skadelige bivirkninger. Den kan bruges på mange typer hår , også selvom du lider af skæl eller hovedbundseksem. Dette er et fantastisk naturligt alternativ til hårde shampoo og andre produkter. For at lære mere, besøg linket nedenfor.