Hvad er Aloe Vera?

Aloe Vera er en plante, der har mange fordele for håret. Det kan findes i mange former, såsom gel, shampoo, krøllecreme og balsamFordelene ved at bruge Aloe Vera til krøllet hår er, at det er skånsomt for håret, det kan øge hårets naturlige fugtighedsniveau, og det kan gøre det lettere at style.

En af de bedste måder at pleje dit hår på er ved at anvende Aloe Vera, da det hjælper med at bevare fugt i dit hår og hovedbund. Når hovedbunden ikke er i stand til at bevare fugt, kan du ende med fedtet eller tør hovedbund. Dette vil føre til brud på dit hår. Brug af produkter, der indeholder Aloe Vera, hjælper med at give dit hår evnen til naturligt at absorbere den fugt, der er i hovedbunden. Dette vil efterlade dit hår blødt og skinnende og lækkert.

Søger du specifikke rense produkter der indeholder Aloe Vera kan vi anbefale følgende produkter:

Curls Blueberry Bliss Reparative Wash som du kan finde her     

Curls Blueberry Bliss Reparative Mask som du kan finde her

Tgin Moisture Rich Sulfate Free Shampoo som du kan finde her

TreLuxe Curl Renew & Restore Gentle Cleansing Rinse som du kan finde her

Sumilayi-Ooh So Soft Curls shampoo som du kan finde her

Har du en Aloe Vera plante derhjemme kan du blande din egen shampoo. Til din shampoo skal du blande en spiseskefuld Aloe Vera. Du skal derefter tage en kop frisk eller destilleret vand og kombinere det med den shampoo, du skal bruge. Denne shampoo vil gøre underværker for dit hår, og resultaterne vil overraske dig. Det vil efterlade dit hår ekstremt skinnende, fugtet og sundt.

Har du lav Porøsitet er Aloe Vera også en rigtig god ingrediens at have med i dine stylingsprodukter. Du kan blandt andet finde Aloe Vera i I create Volume og I Create waves fra innersense. Jeg er personlig meget glad for disse to stylingsprodukter da mit hår er meget tørt og har dermed meget gavn af den fugt Aloe vera Tilfører håret.