Curly Secret-Bentonite Clay mask 150 g

129,00 kr.

Brand.

Curly Secret.

Beskrivelse.

bentonite ler er en mild ler, der forsigtigt fjerner toksiner fra hud og hår. Kaolin er rig på vitaminer og mineraler og indeholder rig mængde af silica som er en sammensætning af mineraler, der giver tykkere og fyldigere hår. Denne ler er velegnet til ekstremt tør hud og hår.

Anvendelse.

Forbered produktet med æblecidereddike eller vand. Tilføj eventuelt en spiseskefuld honning, olie eller aloe vera. Mængden, der bruges til håret, afhænger af hårets længde og tykkelse. I gennemsnit er der brug for to til tre spiseskefulde til håret. Væsken kan tilsættes, indtil blanding er glat. Lad blandingen virke i dit hår i 20 til 30 minutter, før du vasker det ud.

Tip: For de bedste resultat sektioner håret i små sektioner og påfør på fugtigt hår. Dæk skuldre med håndklæde.

Til ansigtet:

Den absorberende effekt af denne ler forhindrer hudproblemer som acne, eksem osv. Desuden har leret også en antiinflammatorisk virkning. Denne ler er ideel til tør og følsom hud.

Til håret:

Denne ler afgifter håret og er mildt rensende. Det nærer håret og sikrer også fugtfastholdelse. Derudover giver denne ler glans og mere definition til krøller. Desuden styrker den hvide kaolin ler håret, mens det forbedrer hårets elasticitet. Derudover eksfolierer den hovedbunden og tackler effektivt en fedtet hovedbund.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 150 g.

Ingredienser.

Bentonite Clay.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare