Shea Moisture-Low Porosity Weightless Leave-in Detangler 237 ml

149,00 kr.

Brand

Shea Moisture

Beskrivelse

Shea Moisture's Low Porosity Weightless Leave-in Detangler er et hårplejeprodukt designet til at hjælpe med at udrede og styre hår med lav porøsitet. Lav porøsitetshår er hår, der har svært ved at absorbere fugt, og som derfor ofte kan være tørt og tilbøjeligt til at knække.

Denne udredningsspray er formuleret med letvægtsingredienser som Baobab- og Tea Tree-olier, der hjælper med at fugte og styrke håret uden at tynge det ned. Den indeholder også silkeprotein, som hjælper med at reducere krus, hvilket gør håret mere håndterbart og lettere at style. For at bruge produktet skal du påføre det på rent, fugtigt hår og rede det igennem. Det kan også bruges som en daglig balsam for at beskytte håret mod skader og holde det hydreret i løbet af dagen. Alt i alt er Shea Moisture's Low Porosity Weightless Leave-in Detangler et godt valg for alle med lav porøsitetshår, der leder efter et letvægts- og fugtgivende produkt til at udrede og styre deres hår.

Anvendelse

Påfør på fugtigt hår. Red håret forsigtigt igennem med fingrene eller en bredtandet kam, startende ved spidserne og arbejd dig op mod hovedbunden. For de bedste resultater, anvend produktet sammen med Shea Moisture Low porosity shampoo

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 237 g.

Ingredienser

GLYCERIN (VEGETABLE/VƒGƒTALE), WATER (EAU), PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER* ♥, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PANTHENOL, MENTHOL, TRIETHYL CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, BENZOIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM)

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare