Umberto Giannini- Curl Repair Mask 210 ml

139,00 kr.

Brand

Umberto Giannini

Beskrivelse

Umberto Giannini Curl Repair Mask er en fantastisk hårmaske, der er specielt udviklet til at genoprette og pleje tørre, skadet og skrøbelige krøller. På kun én anvendelse kan denne maske forvandle dine krøller til en blød, silkeagtig tekstur med glans. Denne skadereparationmaske indeholder den unikke Curl Repair + Grow COMPLEX, der er formuleret til at fremme hårvækst og begrænse hårbrydning for at skabe længere og stærkere krøller. Den er også egnet til farvet hår, kemisk behandlet hår, hår der er blevet glattet, samt hår med extensions.

Anvendelse

Tag en passende mængde af Curl Repair Mask og fordel det jævnt i dit rene, fugtige hår. Sørg for at fokusere på de områder, der er mest beskadigede eller tørre. Massér masken forsigtigt ind i håret fra rødderne til spidserne og brug en kam. Lad masken virke i 5-10 minutter for at give de nærende ingredienser tid til at trænge ind i håret. For en mere intensiv behandling kan du dække dit hår med en heatcap for at skabe varme og forstærke effekten. Skyl håret grundigt med varmt vand for at fjerne overskydende produkt. Sørg for, at der ikke er rester af masken tilbage i håret.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 210 g.

Ingredienser

Aqua(Water), Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, Parfum(Fragrance), Pentylene Glycol, Potassium Sorbate, Caffeine, Ethylhexylglycerin, Benzophenone-4, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, 1, 2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Coffea Robusta Seed Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Maris Sal (Sea Salt), Sodium Benzoate, Citric Acid, CI 15985 (Yellow 6), CI 17200 (Red No 33), CI 42090 (Blue1).

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare