HOS BOUNCY CURLS FÅR DU FRI FRAGT TIL POSTNORD PAKKESHOP VED KØB OVER 499 DKK
1-3 DAGES LEVERING      14 DAGES RETURNERING  

Fra en krølletop til en anden 
Vi forstår dine frustrationer. Jeg har selv krøller og ved hvilke udfordringer manglende hårpleje, medfører. Vores produkter er afprøvet på eget hår, for at sikre, at du modtager de bedste produkter, hvor kvaliteten er i top. 
- Dunya El Idrissi, grundlægger

Vi har noget for alle Mænd og børn har et lige så vigtigt behov, for at pleje og vedligeholde håret. Derfor kan du i vores webshop finde hår serier, som er velegnet til børn og mænd. Derudover finder du produkter egnet til dreadlocks, fletninger og wigs.

Bæredygtighed Vi bestræber os for så vidt muligt at benytte bæredygtigt emballage, når vi pakker kundernes ordre. Derfor er vores pakkefyld lavet af majsgranulat, som er et restprodukt af majs og kan derfor nedbrydes med vand. Ved at anvende biofyld, minimerer vi spild og mindsker produktion af affald - så du kan shoppe hos os med god samvittighed. 

Når du er kunde hos os Dit besøg hos Bouncy Curls er enormt værdsat og derfor er vores førsteprioritet, at du som kunde har en god købsoplevelse, når du handler i vores webshop.

/ Dunya


Testede produkter

14 Dages Returret

Hurtig levering

Fremragende Kundeservice

Virkelig godt og professionelt firma
Jeg stødte på hjemmesiden, da jeg søgte på noget Olaplex, som næsten ikke er til at finde andre steder. Det kom allerede dagen efter, hvilket er super, når man står og mangler det. Servicen er den bedste, jeg har oplevet til dato. Der er hurtigt svar fra kundeservice, og det er bare et dejligt menneske, der står bag. Det er absolut ikke sidste gang, at jeg vælger at købe herfra! Fra hjertet får det min bedste anbefaling.
- Tana (5 stjerner på Trustpilot)

FØLG BOUNCY CURLS PÅ INSTAGRAM